Designhjälp för din blogg

Ta bort sökfunktionen.

Kategori: Meny
I menyn på din blogg finns en sökfunktion. Vill du ta bort den?

1. Gå in på fliken "Design" och därefter "Kodmallar".

2. Leta upp det rödmarkerade på bilden nedan och ta bort!
3. "Spara kodmall"!


4. Gör samma sak i "Inläggssidan" "Arkivsidan" och "Kategorisidan" Glöm bara inte att "Spara kodmall" innan du byter sida!Kommentarer
stina

22 Oktober 2011 kl. 17:01

du är så sjukt duktig!! jag tittar på din bloggg hela tiden och lär mig jätte mycket. kunde inget förut! och du gör det som så enkelt för en!tack så mycket! brukar inte orka kommentera men nu gör jag det tack så mycket!! nu ska jag fortsätta och fixa bloggen heheh:)


Louise

05 December 2011 kl. 21:07

Jag behöver verkligen din hjälp!! Det är så att jag försökte göra om min blogg genom att följa dina instruktioner men det blev inge bra så jag tog bort det jag gjort. Grejen är den att nu är rubriken "Sök i bloggen" helt konstig. Början av meningen står över den andra. Kolla gärna: http://instyleofloj.blogg.se/?tmp=05210450

Vad ska jag göra? Snälla hjälp mig för ingenting jag gör hjälper. Du får gärna mejla mig på louiseburman90@gmail.comTack på förhand!


Anonym

04 November 2012 kl. 13:59

Jag har inte den koden. Jag har den nya funktionen så jag har inte den koden. Tacksam för svar eller hjälp.


Kommentera här:

Hos blogghjalparn.blogg.se finner du textguider om HTML & CSS. Guiderna riktar sig till bloggare som vill ha hjälp med sin bloggdesign. Man kan själv läsa sig till hur man ska göra eller så kan man beställa sin egna design alternativt köpa en redan färdig design.

Copyright © 2017 Blogghjälparn

BLOGGHJÄLPARN


Senaste inläggen

Portaler & Listor
Webbdesign